RUMAH TERBUKA LINDA ONN

heyyyy hari raya ari tue , g open house umah LO cantik rumah nya di Bukit Indah, besar okai, saya tak berseorangan di temani oleh my lovely friends LYsa n kakak nye.. best gile, macam macam makanan JOhor ade nasi  tomato, soto kang kung and LAKSA johor,
LYSA n ME die dah ade yang punye hahahaha

mase aritu waktu kami datang la, ade la artis jugak , AZWAN ali n HAFIZ HAMIDDUN , huhu... so abg azwan sempat la mengajak ber possing sebelum die nak balik okai !!!!
anak ikan mak ikan bapak ikansemua ada hahahahaha
waktu nie pun anak abg wan ade comei jigak huhu name di malik baby lagiiii , nie ha gambar die huhuhuhu
hehhehehesenyap ja die ye!!!!


huhuh bagi juak peluang lysa nie nak saangat jumpe kak linda n kak shiera nahh hameeekkkk

hehehehehehekan kan !!! dahh tangkap ngan mak mak orang kita tangkap ngan baby lak yee....

audra anak kak shiera
rizqy anak kak zaffff comei kan !!!!

anak buah kak LO


tq kak for inviting us to your houseee....
saalam sutramaya

Comments

Popular Posts