TURNS 30th

25th March - Saturday

Alhamdulillah , melangkau usia ku 30Tahun untuk 2017. Macam biasa igauan sungguh bila dah masuk 30tahun ni macam macam la pikir weii..

Cheese Cake 

Early Suprise.

Haaaa hat ni memang lawak sungguh. Pagi tu ade courtesy visit dengan Pengarah Majlis Daerah pagi tu balik tu terus ke office tup tup masa masuk Daniel tahan kereta dah kenapa ni bahahahaha aku dah syak dah ni apa plak plan dorang ni tetibe cakap En Mahadi bad mood la apa laaa .. Masuk je tup tup Pn Liza En Mahadi dah ade kat depan tup tup juga si amin bawak keluar KEK .. taraaaaa hahahaha suprise sungguh.. Thank you guys

CCD Team: Pn Liza, Mariam & Daniel


Pn Liza, En Md Noor, Amin, Faizal, En Mahadi, Kak Nas
Hahaha lepas tu ade kisah rupanya sebelum tu. Tapi tak apa la kita merancang Tuhan yang menentukanya.

Terima kasih juga atas ingatan tulus ikhlas bagi kiriman di semua medium ye amin.

TARGET 30  TAHUN

* Nak Kurus Lagi
* Nak Beli Basikal
* Nak Beli Rumah
* Nak K*****  belum lagi

Terima Kasih Husna, Video yang meruntun jiwa



Oh tak lupa juga. Selamat Hari Polis Di Raja Malaysia


Sekian.

Comments

Popular Posts